Täyteainehoidot hoitolassani Turussa

Turvallinen ja onnistunut lopputulos CE-hyväksytyillä täyteaineilla

Täyteainehoidot ovat nopea ja tehokas tapa korjata kasvojen alueen pieniä kosmeettisia virheitä. Täyteaineilla saadaan lopputulos, joka on heti havaittavissa, mutta luonnollisen näköinen. Sinun ei tarvitse pelätä liian radikaalia muutosta.

Teen täyteainehoitoja vuosien kokemuksella hoitolassani Turun Maariankadulla. Käytän vain turvallisia ja laadukkaita CE-hyväksyttäjä aineita. Terveydenhoidon ja esteettisen lääkealan ammattilaisena huolehdin hoidon toteutuvan niin esteettisestä kuin terveydellisestä näkökulmasta.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi tai varaa suoraan aika. Voit myös varata ajan ilmaiseen konsultaatioon soittamalla tai lähettämällä viestin numeroon 050 5917 976 tai sähköpostiin veera.kartano@hotmail.com.

Hoitokohteet

  • Otsan vaakajuonteet
  • Kulmien väliset huolirypyt
  • Poskien kohotus
  • Nenän ja suun väliset juonteet
  • Huulien täyttäminen ja muotoilu
  • Huulirajan muotoilu ja korostaminen

Myös täyteaineiden poistot liian laitetuille täyteainealueille Topilase-tuotteella.

Kuinka kauan täyteaineen vaikutus kestää?

Täyteaine säilyy kudoksissa n. 5–12 kk, jonka jälkeen se hajoaa vedeksi ja poistuu kehosta. Halutessasi voit ylläpitää tuloksia uusintakäsittelyllä. Usein ylläpitopistoksissa ainetta tarvitaan vähemmän kuin ensimmäisellä hoitokerralla.

Hoidon kulku

Täyteainehoito on pistoshoito, johon kuluva aika riippuu käsiteltävästä alueesta. Varatessasi aikaa nettiajanvarauksessa, näet hoitoihin kuluvan ajan. 

Hoitoon tullessasi teen sinulle alkuhaastattelun, jonka jälkeen hoitoalue halutessasi puudutetaan. Tässä tilanteessa voit vielä hyvin keskustella toivomuksistasi kanssani. 

Voit palata hoidon jälkeen vallan hyvin takaisin vaikkapa työn ääreen tai muihin arkirutiineihin – täyteainehoito tunnetaankin nimellä lounastuntitoimenpide. On kuitenkin hyvä tietää, että huulten täytön jälkeen huulissa voi esiintyä turvotusta.

Täyteainehoidon hinta

Hinta riippuu käsiteltävästä alueesta. Esimerkiksi kasvojen täyteainehoitojen hinnat alkaen 295 €. Tarkemmat hinnat näet hinnastosta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai varaa aika »

Ajanvaraus

Nettiajanvarauksen kautta, soittamalla 050 5917 976 tai sähköpostitse veera.kartano@hotmail.com