Neulaton kasvojen kohotus Turussa

Caretech HIFU 7D++ edustaa innovatiivista menetelmää kasvojen kohotukseen ilman kirurgista toimenpidettä. Sen erinomainen tehokkuus on tehnyt siitä erittäin suositun sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa.

Caretech HIFU 7D hoito soveltuu erityisesti roikkuvien poskien ja leuanalaisen ihon kohottamiseen, otsan ja kulmakarvojen kohentamiseen sekä kaulan löysän ihon, ryppyjen ja veltostuneen dekolteen käsittelyyn.

Innovatiivinen Caretech HIFU 7D -teknologia perustuu tarkasti kohdistettuun, voimakkaaseen ultraäänienergiaan, joka vaikuttaa tehokkaasti kudoksiin ja lihaskalvoon (fascia). Tämä HIFU-hoito stimuloi kollageenin tuotantoa ihossa, luoden luonnollista kiinteyttä.

Neulatonta hoitoa yli 30-vuotiaille

Yksi hoitokerta kestää 10-50 minuuttia, ja jo yhden istunnon jälkeen voidaan havaita merkittäviä tuloksia, jotka vahvistuvat muutamassa viikossa hoidon jälkeen. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme hoitoa 2-3 kertaa kolmen kuukauden välein. Ylläpitohoidoksi suosittelemme yhtä tai kahta hoitokertaa vuodessa. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen tulokset ovat havaittavissa ja tuntuvat heti.

HIFU-hoito soveltuu erinomaisesti yli 30-vuotiaille henkilöille. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja varataksesi aikasi henkilökohtaiseen konsultaatioon.

Neulattoman kasvojen kohotuksen hinta

Hinta riippuu käsiteltävästä alueesta. Hinnat ovat alkaen 300€. Tarkemmat hinnat näet hinnastosta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai varaa aika »

Ajanvaraus

Nettiajanvarauksen kautta, soittamalla 050 5917 976 tai sähköpostitse veera.kartano@hotmail.com