Mesoterapia  

Mesoterapia on mini-invasiivinen hoito, Mesoterapian avulla hoidetaan monenlaisia iho-ongelmia. Osa mesoterapiahoidoista sopii rasvaisen, epäpuhtaan ja akneihon hoitamiseen. Osa hoidoista on räätälöity parantamaan kuivan ihon erityisongelmia. Myös maksaläiskien, juonteiden, ryppyjen ja veltostuneiden piirteiden korjaamiselle on olemassa omat mesoterapiatoimenpiteensä. 

Mesoterapian teho ja hoidon kulku

Mesoterapiassa hoidetaan laajoja ihoalueita toisin kuin monissa muissa injektiohoidoissa.  

Mesoterapiahoidon teho on aina kahdensuuntainen:

  • Sarjapistokset stimuloivat ihoa tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia, jolloin iho kiinteytyy sisältäpäin. 
  • Hoidon vaikuttavat aineet ratkaisevat välittömästi ihon erityisongelmia, kun aktiiviaineet pääsevät ihon pinnan läpi juuri sinne, missä niitä eniten tarvitaan. 

Mesoterapiassa ihoa hoidetaan mikroinjektioilla

Ihon ylimpiin kerroksiin (epidermis ja dermiksen yläosa) viedään sarjapistoksilla aktiiviaineita, jotka parantavat ihon kuntoa, tasoittavat pintaryppyjä ja arpia, kiinteyttävät tehokkaasti veltostunutta ihoa, korjaavat ihon värivirheitä, tasapainottavat rasvaisen ihon talintuotantoa ja kosteuttavat kuivaa ja karheaa ihoa. Hoito sopii kasvoille, kaulan ja rintakehän alueille, sääriin, käsivarsiin ja kämmenselkiin.  

Mesoterapiaa annetaan sarjahoitoina4-7 kertaa noin viikon välein. Ihon kunnon ja ulkonäön paraneminen näkyy jo muutaman mesoterapiahoidon jälkeen. Parhaiten tuloksen huomaa sarjahoidon päätyttyä. Koska mesoterapia stimuloi ihoa tuottamaan myös uutta kollageenia ja elastiinia (tukikudosproteiineja), ihon kunnon ja kiinteyden paraneminen jatkuu vielä 6-12 kuukautta sarjahoidon päättymisen jälkeen. 

Sarjahoidon aikana ihoa voidaan hoitaa suunnitellusti erilaisilla mesoterapia-aineilla. Syväkosteutta tarvitsevat alueet voidaan sarjahoidon kuluessa käsitellä esim. hyaluronihappoa sisältävillä mesoterapiapistoksilla, kasvojen rasvainen t-alue voidaan hoitaa esim. vitamiinicocktaileilla 

Mesoterapiahoitoja voidaan tehdä ympäri vuoden, myös kesällä. 

Ajanvaraus

Nettiajanvarauksen kautta, soittamalla 050 5917 976 tai sähköpostitse veera.kartano@hotmail.com