Botox-hoito

Säteilevä ilme turvallisesti osaavan hoitajan käsissä 

Botox (botuliini) on alamme tutkituimpia aineita, ja sillä hoidetaan lääketieteessä esimerkiksi erilaisia liikehäiriöitä ja migreeniä. Esteettisissä hoidoissa sitä käytetään erityisesti ilmelihasten ryppyjen silottamiseen: Botox rentouttaa lihaksen, jolloin lihasjännitys poistuu ja rypyssä ollut iho siliää. Vaikutus kestää kolmesta kahdeksaan kuukautta riippuen hoitokohdasta ja hoidettavan yksilöllisistä ominaisuuksista. Pistoshoidon voi halutessaan uusia, kun lihaksen toiminta alkaa palautua. 

Ilme kirkastuu ja piirteet näyttävät nuorekkaammilta, mutta esteettisen piristyksen lisäksi hoidot vaikuttavat usein myös henkisesti. Esimerkiksi otsan alueen huoliryppyjä käsiteltäessä botoxin suotuisana jälkivaikutuksena on havaittu myös positiivinen vaikutus mielialaan.

Varaa aika botox-hoitoon

Järjestämme noin kerran kuukaudessa Beauty Botox -päiviä, jolloin suoritamme kasvojen botox-hoitoja lääkärin läsnä ollessa.

Botox-hoitomme

Toteutamme esteettisiä botox-hoitoja kasvojen alueelle.

  • Otsan vaakasuorat rypyt 
  • Glabella- eli ns. Sibelius-ryppy kulmakarvojen välissä: Sibelius-rypyn aiheuttavien lihasten rentouttaminen botoxilla kirkastaa ilmettä ja on tutkitusti vähentänyt myös päänsärkyjä. 
  • Naururypyt eli "harakanvarpaat" silmien ympärillä
  • Gummy Smile eli ns. ienhymy: Botox-hoidolla saadaan estettyä ylähuulen nouseminen ikenien ylle hymyillessä
  • Bunny Lines eli nenän rypyt
  • Kulmien nosto: Kulmakarvojen nosto auttaa myös raskaisiin silmäluomiin avartaen katsetta. 
  • Perioraalirypyt eli pienet, ylöspäin suuntautuvat rypyt huulen yllä
  • Masseter-lihasMasseter-lihaksen käsittely tuo avun hampaiden narskutuksesta kärsivälle. Lisäksi sillä saadaan muotoiltua kasvoja: iän myötä piirteet valahtavat, jolloin kasvot voivat muuttua neliömäisemmiksi. Botox-hoidoilla saadaan palautettua kaunista V-linjaa.  

FAQ botox-hoidoista

Soveltuuko botox-hoito kaikille?
Hoidot sopivat suurimmalle osalle ihmisistä. Lääkäriä on hyvä konsultoida, jos käyttää sydänlääkitystä, on antibioottikuurilla tai allerginen joillekin lääkkeille. Esteitä botoxin käytölle ovat raskaus tai imetys, tulehdus kasvojen alueella sekä useat hermostosairaudet.

Mitä riskejä tai haittavaikutuksia botoxin käytössä on?
Asiantuntevan, koulutetun pistoshoitajan arvionnin jälkeen suorittama hoito on turvallinen, ja tällöin botoxista aiheutuu haittavaikutuksia todella harvoin. Itse asiassa tavalliset täyteaineet aiheuttavat enemmän vastareaktioita kuin botox. Tyypillisimpiä haittavaikutuksia ovat mustelmat ja turvotus, jotka paranevat muutamien päivien kuluessa. 

Tarvitseeko hoitoon varautua jotenkin?
Botox-hoito on nopea toimenpide, eikä se yleensä vaadi erityistä valmistautumista. Suosittelemme kuitenkin konsultaatiota ennen hoitotoimenpidettä, jotta voimme arvioida tilanteesi sekä avata toimenpidettä ja sen jälkihoitoa. Myös pistoksista mahdollisesti aiheutuvat tilapäiset mustelmat tai punotus kannattaa huomioida, joten esimerkiksi juuri ennen juhlia hoitoja ei välttämättä kannata ottaa. 

Entä sen jälkeen?
Botox-hoitojen jälkeen suosittelemme yleisesti ottaen välttämään esimerkiksi saunomista, tupakointia ja solariumia muutamasta päivästä viikkoon tapauksesta riippuen. Saat meiltä yksilölliset jälkihoito-ohjeet.

Botox-hoidon hinta

199€  1 alue / 299€ 2 aluetta

Botox-hoitoja järjestetään vain lääkärin vastaanottopäivinä. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai varaa aika »

Ajanvaraus

Nettiajanvarauksen kautta, soittamalla 050 5917 976 tai sähköpostitse veera.kartano@hotmail.com