Brow lift ja lash lift hoitolassamme Turussa

Skarpit kulmat ja kauniin luonnolliset ripset!

Wellness Kartanoon voit tulla ottamaan myös brow liftin eli kulmien laminoinnin sekä lash liftin eli ripsien kestotaivutuksen. Molemmat hoidot nostavat ja virkistävät katsetta sekä totta kai helpottavat päivittäisiä kauneudenhoidon rutiineita. 

Lue ohesta kuvaukset palveluista ja varaa tästä aika. Jos haluat kuulla lisää hoitojen tekemisestä ja sopivuudesta itsellesi, ota vain rohkeasti yhteyttä. Kerromme ilomielin tarkemmin. 

Brow lift eli kulmien laminointi kestomuotoilee kulmakarvat kauniisti

Brow lift tarkoittaa kulmien kestomuotoilua, jolla hennot ja ohueltakin näyttävät kulmakarvat saadaan tuuheamman näköisiksi. Laminointi myös kohottaa kulmat ylöspäin, jolloin katse avartuu. Lopputulos näyttää luonnolliselta ja ammattilaisen käsissä tehtynä todella kauniilta.

Brow liftissä kulmakarvat pehmennetään, muotoillaan harjaamalla ja lopuksi kiinnitetään toivottuun muotoon sekä tarvittaessa värjätään. Laminointi kestää noin 3–6 viikkoa riippuen kulmakarvojen kasvuvauhdista.

Hoito on kivuton ja jopa miellyttävän tuntuinen toimenpide, jonka aikana voit rentoutua rauhassa. Laminoitujen kulmien kanssa sinun ei tarvitse meikata kulmia, joten olet nopeammin valmis lähtöön! 

Haluatko kuulla lisää brow liftistä? Ota yhteyttä!

Lash liftillä omat ripset kestävästi kaarelle

Lash lift on omien ripsiesi kestotaivutus, jossa ripset taivutetaan kaarelle. Lash lift on erinomainen vaihtoehto, jos et halua ottaa ripsienpidennyksiä, mutta haluat silti luonnollisesti laitetun näköiset ripset, jotka näyttävät pidemmiltä ja tuuheammilta. Jos ripset vielä värjätään taivutuksen yhteydessä, et tarvitse edes ripsiväriä. Jälleen yksi toimenpide, joka nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineitasi!

Lash liftissä käytetään muottia, jonka päälle ripset taivutetaan taivutusaineen avulla. Lopputulos pysyy noin 6–8 viikkoa. Kaarevuus valitaan omien toiveiden sekä ripsen laadun ja pituuden mukaan. Me osaamme katsoa, millainen taivutus ripsillesi parhaiten sopii ja tuottaa tehokkaan tuloksen.

Kysy lisää, jos lash lift herättää mitään kysymyksiä! Teemme kestotaivutuksia hoitolassamme Turun Maariankadulla. 

Varaa tästä aika.

Ajanvaraus

Nettiajanvarauksen kautta, soittamalla 050 5917 976 tai sähköpostitse veera.kartano@hotmail.com