Mesolankahoito

Ikääntyessä ihon kimmoisuus heikkenee ja hyaluronihapon määrä kudoksissa vähenee. Ihonalaisen rasvan määrä vähenee ja siten kasvot alkavat menettää nuorekkuuttaan. Iho veltostuu ja kasvon piirteet laskeutuvat.

Alakasvojen ongelma-alueet yleensä ovat suupielet ja posket sekä leuan alue, yläkasvoissa niin ikään silmäluomet, nämä ovat kriittiset pisteet mistä ikääntyminen alkaa näkymään. Näiden kriittisten ikääntymispisteiden takia, kasvojen painopiste muuttuu neliön malliseksi. Esteettisillä hoidoilla yleensä pyritään palauttamaan kasvojen nuorekas v-shape malli. Mesolankatoimenpiteellä voidaan hoitaa ikääntymisestä aiheutunutta kudosten veltostumista. Mesolangoilla saadaan tehokkaasti häivytettyä juonteita sekä kevyellä kohotuksella saadaan palautettua kasvojen nuorekasta mallia. 

Mesolangat valmistetaan lääketieteestä tutuksi tulleesta polydioksanonista (PDO). Langat ovat sulavialankoja, joita kuljetetaan ihon alle tarvittava määrä, yleensä minimissään 10 lankaa/hoito.

Mesolankahoitotoimenpiteen jälkeen tulokset ovat välittömät

Iho näyttää kimmoisammalta ja yleisilme virkeämmältä, toisaalta paras hoitotulos näkyy vasta muutaman kuukauden kuluttua. Mesolankahoito lisää ihon fibroplasteja, fibroplastit taas stimuloi kollageenin tuotantoa, ja kollageeni taas kiinteyttää ihoa sisältäpäin, jonka vuoksi hoidon tulos voi kestää jopa kaksi vuotta. Mesolankahoito lisää lymfa-ja verenkiertoa, mikä vähentää turvotusta ja lisäksi iho kirkastuu.  Mesolankahoidolla tulokset voivat olla huikeat. 

Käytössäni on CE-hyväksytyt mesolangat

Käytössä on erilaisia lankoja tarpeesta riippuen:

  • Mono-langat eli suorat langat ihon tukemiseen, kevyeen kohotukseen
  • Screw- langat eli kierrelangat kevyeen kohotukseen
  • Cog-langat vaativaan kohotukseen.

 

Cog-langat – veitsetön kasvojenkohotus

Cog-langat eli väkälangat eroavat muista mesolangoista rakenteensa perusteella; lankojen sisältämät pienet väkäset tarrautuvat kudokseen sitä tehokkaasti kohottaen ja tukien. Tämän ansiosta niillä saadaan aikaan niin sanottu veitsetön kasvojenkohotus. Langat sulavat tyypillisesti viimeistään puolessa vuodessa, mutta niiden käynnistämä kollageenintuotantoa stimuloiva vaikutus jatkuu yli vuoden. 

Kenelle cog-lankahoito soveltuu?

Cog-lankahoitoa käytetään usein siinä vaiheessa, kun ikääntymisen aiheuttamat muutoksen ovat jo alkaneet näkyä. Muiden mesolankojen hyöty taas on kevyempi, ja niitä voidaan käyttää ihon muutosten ennaltaehkäisyyn. Ammattilaisen asettamilla cog-langoilla saadaan palautettua ryhtiä ja kaunista muotoa painovoiman vaikutuksesta väsähtäneisiin kasvonpiirteisiin.


Ajanvaraus

Nettiajanvarauksen kautta, soittamalla 050 5917 976 tai sähköpostitse veera.kartano@hotmail.com