Veera Kartano

Terveydenhoidon ja esteettisen lääkealan ammattilainen, Wellness Kartanon perustaja

Olen ammatiltani terveyden- ja sairaanhoitaja, olen saanut esteettisen lääkealan, CCAAM (Excellence in Medical Aesthetics) -pätevyyden, ja käynyt useita eri esteettisen lääketieteen kursseja. Lisäksi olen hieroja ja Personal Trainer.

Palveluvalikoimaani kuuluvat monipuoliset täyteaine-, meso- ja cog-lankatoimenpiteet sekä ihon kuntoa parantavat ja stimuloivat kasvohoidot. Lisäksi klinikaltamme on saatavilla botoxhoitoja sovittuina päivinä.

Kouluttaudun jatkuvasti muuttuvalla ja kasvavalla allalla lisää. Vankan ammattitaidon lisäksi arvoihini kuuluvat laatu, turvallisuus ja yksilöllisyys.

Teen työtäni intohimosta, on onni saada palvella juuri sinua. Lämpimästi tervetuloa.

 

Jos kiinnostuit palveluistani, varaa aika tai ota ensin yhteyttä, niin katsotaan, miten voisin auttaa juuri Sinua.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai varaa aika »

 

Mariina Holmberg

Kosmetologi

Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2020, ja olen siitä saakka toiminut yrittäjänä. Äitiyslomalta palattuani voin nyt ilokseni ilmoittaa aloittavani Wellness Kartanolla kosmetologisten hoitojen tarjoamisen.

Kauneudenhoitoala on aina ollut lähellä sydäntäni: Ihonhoito on yksi intohimoistani, ja palvelen monipuolisesti sokeroinneista geelilakkaukseen. Haluan tarjota sinulle mahdollisimman yksilöllisen palvelukokemuksen – pienen hetken arjen yläpuolella. 
 

Jos kiinnostuit palveluistani, varaa aika tai ota ensin yhteyttä, niin katsotaan, miten voisin auttaa juuri Sinua.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai varaa aika »

Ajanvaraus

Nettiajanvarauksen kautta, soittamalla 050 5917 976 tai sähköpostitse veera.kartano@hotmail.com